Penapis Udara STORM Dari COWAY Membuat Anda Seakan Berada di Peranginan Nyaman.

Perkenalkan STORM, penapis udara dari Coway yang terkini di pasaran. Saya memang sangat tertarik hati dengan rupa bentuk STORM yang begitu menawan ini. Rekabentuk ini telah memenangi beberapa anugerah.

Kenapa kita perlu tapis udara kita ? Sebab ada banyak habuk, debu, bulu halus, virus, kuman, bakteria yang berterbangan di udara yang kita tidak nampak dengan mata kasar. Habuk dan debu serta bakteria ini menghalang sistem pernafasan kita menyebabkan kita selalu rasa sesak nafas dan mudah letih dan sentiasa tidak ada mood. 😌😪

Ingat tak iklan ni yang selalu kita lihat di TV sejak kebelakangan ini. Inilah iklan Penapis Udara Coway yang terbaru iaitu STORM. Pelakun Korea popular Gong Yoo kelihatan begitu seronok ketika berehat di rumah dengan adanya penapis udara STORM di kediaman beliau.

Gong Yoo amat mementingkan kualiti udara dalam rumahnya. Beliau menggunakan STORM untuk memastikan udara dirumahnya yang sering dipenuhi bulu-bulu kucing peliharaannya, dapat disedut dan ditapis dengan sempurna dan bersih berkekalan supaya beliau berasa segar,selesa setiap kali pulang berehat di rumah.

" Saya percaya bahawa air dan udara adalah unsur yang amat penting dalam kehidupan harian kita." ujar Gong Yoo.Tentu anda semua nak tahu apa kelebihan yang ada pada penapis udara STORM ni.STORM membuatkan kita rasa udara disekitar rumah kita terasa begitu nyaman, dingin dan segar seolah-olah kita berada di kawasan peranginan dan pergunungan.

STORM berupaya menapis segala kekotoran di ruang udara seperti debu, habuk, asap rokok, bau hapak, virus dan bakteria dengan begitu cepat hanya beberapa saat sahaja.

Mereka yang mengidap penyakit asma sangat sesuai menggunakan penapis udara STORM kerana mesin penapis ini berupaya merawat penyakit asma, masalah paru-paru dan jerebu. Begitu juga yang alergik dengan bulu kucing atau permaidani.

Hubungi Noora 013-2191301 untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.

😉😊


Mesin STORM dijual dengan harga RM3,000 atau boleh dibeli secara ansuran dengan bayaran sewa RM95 sebulan.

Semua servis dan alat ganti adalah percuma selama 5 tahun sekiranya kita membuat pembelian sewaan selama 5 tahun.Setiap 2 bulan sekali technician CODY akan datang secara berjadual ke rumah anda untuk membuat servis terhadap penapis udara ini secara percuma. Pastikan mereka membuat temujanji terlebih dahulu.STORM turut dilengkapi dengan kipas angin yang mempunyai 3 kelajuan. Jadi udara bersih dari penapis udara ini dapat beredar dengan mudah dan cepat.
Hubungi Noora 013-2191301 untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut  
😉😊

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Wow Murah Nyer !!! Blog Design by Ipietoon