Dapatkan GC Tea - Merawat Penyakit Kencing Manis Kronik Dengan Cepat.

GC Tea ni memang sungguh istimewa. Bagi mereka yang telah mencuba produk ini pasti tahu khasiat luar biasa GC Tea ni. Saya ada berjumpa beberapa orang makcik yang mengidap penyakit kencing manis kronik sehingga terpaksa menjalani dialisis dan hampir hilang penglihatan. Telinga juga mengalami masalah kurang pendengaran kerana telah mengambil ubat hospital dalam jangkamasa yang agak panjang. 

Mereka telah mencuba pelbagai produk namun tidak berhasil. Ada yang terpaksa mendapatkan suntikan insulin  4 kali sehari.

Pada mulanya saya memberikan  trial pack GC Tea kepada mereka untuk mencuba terlebih dahulu. Seminggu kemudian mereka  datang semula berjumpa saya dan ingin membeli sekotak GC Tea setelah merasakan kesan penyembuhan luar biasa GC Tea ni.


Ramuan GC Tea

GC TEA mengandungi herba yang mempunyai "bukti saintifik terbaik" mengikut apa yang dirumuskan oleh National Library of Medicine (NLM) dan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH). Antaranya ramuan utama dan kelebihannya:

Teh hijau 
Mengandungi EGCG yang kaya antiokisda. Blok tindakan enzim yang dikenali sebagai alfa-amilase berupaya memecah karbohidrat kepada gula ringkas yang membentuk tenaga untuk digunakan oleh tubuh badan.

Selain itu, teh hijau juga terkenal dengan kelebihannya untuk meningkatkan metabolisme badan serta mempercepatkan proses penghadaman supaya lemak-lemak tidak dapat terkumpul.

Juga berupaya mengawal dan merendahkan tahap kolesterol dan anti-kanser.

Gymnema sylvestre 
Herba yang amat dikenali sebagai "Wonder Herb For Diabetics" atau pemusnah gula.  
Asid Gymnemic mengisi lokasi reseptor pada selera kita dengan menghalang rasa manis makanan sekali gus membendung keinginan 'ketagihan' gula dan selera makan.
Membantu menghalang pengaktifan dan penyerapan molekul gula berlebihan dalam makanan. 

Selain itu, ia juga didapati mampu menggalakkan perembesan insulin dari kalenjar pankreas serta menghalang penyerapan gula di usus. Ini akan merendahkah paras gula/ glukos dalam darah. 

Mulberry 
Berupaya mengimbangi kandungan gula dalam darah serta sebagai penyerap karbohidrat yang baik serta membantu mengurangkan berat badan. Juga kaya sebagai ejen antioksida.

Rooibos 
Aspalathin senyawa aktif merangsang pankreas beta-sel merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga.

Stevia
Menurut beberapa kajian, stevia sangat bermanfaat dalam mengawal paras gula dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.

GC TEA mengandungi jumlah yang tinggi EGCG dan mempunyai keupayaan untuk merangsang metabolisma dan pembakaran lemak. 

GC TEA telah mengambil manfaat daripada khasiat teh hijau ke peringkat seterusnya dengan menggunakan ramuan tambahan yang berupaya meningkatkan metabolisme gula dan kawalan daripada ketagihan gula. 

Khasiat utama  GC TEA
  1. Mengelakkan pengambilan gula berlebihan dalam makanan dan minuman seharian.
  2. Mengurangkan risiko penyakit dan bahaya diabetes
  3. Mengawal tahap glukosa darah
  4. Mengawal dan mengatasi masalah berat badan
  5. Membantu mengatasi mengatasi masalah berkaitan usus seperti sembelit.
  6. Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat produk.

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN TEH HIJAU.

Pesakit Diabetes
Teh Hijau mengawal kadar glukosa lantas menghindarkan peningkatan gula dalam darah selepas makan serta mengelakkan peningkatan insulin mendadak dalam darah dan mencegah penyimpanan lemak.

Pesakit Jantung
Para saintis percaya Teh Hijau bermanfaat kepada saluran dan injap darah, ia menjadi lebih stabil dan tenang untuk perubahan tekanan darah yang berubah secara tiba-tiba. Mengurangkan kes saluran darah tersumbat punca sakit jantung.

Risiko Barah Esofagus
Teh Hijau dipercayai mengurangkan risiko Barah Esofagus serta membunuh sel barah tanpa merosakkan sel-sel sihat yang berdekatan.

Kolestrol
Teh Hijau mengurangkan paras kolestrol jahat serta meningkatkan nisbah kolestrol baik berbanding kolestrol jahat dalam badan.

Alzheimer dan Parkinson
Teh Hijau dipercayai merendahkan risiko kesihatan penyakit Alzheimer dan Parkinson. Kajian mendapati ia melindungi sel otak dari rosak dan membaiki sel otak yang rosak.

Reputan pada Gigi
Kajian mendapati antioksida "catechin" dalam teh boleh membunuh bakteria dan virus yang menyebabkan jangkitan pada tekak, karies gigi dan masalah gigi yang lain.

Tekanan Darah
Dengan mengamalkan Teh Hijau yang kerap boleh merendahkan risiko tekanan darah tinggi.

Tekanan Perasaan
Theanine merupakan sejenis asid amino yang terdapat dalam teh yang membantu menenangkan perasaan peminum teh.

Antibakteria
'Catechin' dalam teh adalah sejenis antibakteria kuat yang dapat menyembuhkan pelbagai penyakit dari jenis influenza hingga barah. Kajian mendapati teh hijau mampu mencegah dari penularan penyakit berjangkit.

Penjagaan Kulit
Teh Hijau mengandungi ciri antioksidan dan antiradang yang mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. Kajian menunjukkan ia mampu mencegah kerosakan dari panahan cahaya matahari.


TESTIMONI PENGGUNA GC TEA


Ada juga pengidap batu karang sembuh dan batu karang keluar dengan sendiri !!


Penyakit Darah Tinggi juga berjaya dirawat dengan GC TeaMereka yang mengamalkan GC Tea telah berjaya menurunkan berat badan.

Cara menyediakan minuman GC Tea
GC Tea perlu di minum 3 kali sehari. Satu uncang boleh digunakan selama 2 hari sehingga pudar warnanya.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Wow Murah Nyer !!! Blog Design by Ipietoon