RAHSIA WAJAH MENJADI TEGANG, AWET MUDA DAN LEBIH PUTIH DENGAN KOLAGEN ELMARINO BLANC.CERAH, LEBIH CERAH DAN SEMAKIN CERAH..
MUDA, LEBIH MUDA DAN SEMAKIN MUDA DENGAN ELMARINO BLANC....

El Marino Blanc ni memang sangat popular di kalangan artis kerana berjaya merawat pelbagai macam masalah kulit wajah dan seluruh anggota badan seperti garis kedut, kulit gelap, tompok hitam, jerawat dan bekas jerawat, pori-pori kulit yang besar dan kasar dan lain-lain kecacatan dan masalah pada kulit wajah akibat kesan sinaran lampu yang kuat atau pancaran matahari serta peningkatan usia.

El Marino bukan sahaja mencerah dan merawat di kulit wajah tetapi juga di seluruh anggota badan kita. Seluruh bahagian kulit akan kelihatan putih bercahaya, anggun dan tegang seperti remaja.

Rata-rata berpuas hati selepas menggunakan El Marino kerana kecantikan wajah adalah aset yang sangat berharga di dalam profesion mereka sebagai artis yang sentiasa perlu kelihatan cantik di lensa dan juga bila bertemu peminat.

El Marino tidak ada bahan beracun kerana ianya diperbuat dari bahan-bahan natural seperti Oren Merah, delima dan hydrolysed kolagen marin yang halal.

Berminat boleh hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat lanjut.

Apa dia EL MARINO BLANC.

El Marino Blanc ialah suplemen kulit dalaman canggih (nutrikosmetik) menawarkan fungsi sedemikian - selain menambah semula kolagen dan elastin yang hilang dalam kulit, ia turut menyekat aktiviti enzim yang meNguraikan struktur kolagen dan elastin dalam kulit, di samping meningkatkan sintesis kolagen dan elastin daripada degradasinya.

El Marino bertindak dengan 5 Aksi Sasaran

Setiap satu daripada 5 aksi terbuktinya menyasar secara khusus pada sumber masalah kulit dari dalam.

1. Melindungi sel kulit daripada sinaran UV
El Marino Blanc melengkapkan sel dengan pelindung UV dengan mengurangkan keradangan kulit aruhan-UVB sebanyak 35%, lantas melindungi sel kulit daripada sinaran yang merosakkan.

2. Menghalang tirosinase daripada menghasilkan melanin yang menggelapkan kulit
Tirosinase memangkinkan penghasilan melanin daripada tirosin melalui pengoksidaan, seperti senario penggelapan kentang yang dikupas atau dihiris yang terdedah kepada udara. El Marino Blanc menyekat aktiviti tirosinase dan melawan spesis oksigen reaktif (ROS) yang menyebabkan pembentukan melanin kulit. Keadaan ini membantu untuk menyahpigmen dan menggalakkan kulit lebih cerah dari dalam.


3. Merencatkan aktiviti yang menguraikan kolagen & elastin kulit
El Marino Blanc merupakan penyekat kuat enzim yang menguraikan struktur kolagen dan elastin kulit, lantas menghasilkan kulit yang lebih gebu, elastik dan muda.


4. Mempercepat penghasilan kolagen & elastin yang baru
Dengan menggiatkan semula sintesis kolagen di samping meneutralkan radikal bebas dalam sel kulit, El Marino Blanc berfungsi untuk memperbaik hidrasi dan kelicinan kulit sementara mencerahkan kulit dan tompok gelap.

5. Menggantikan kehilangan kolagen & elastin
El Marino Blanc meningkatkan penghasilan serat kolagen dan elastin yang baharu dalam kulit, lantas mengembalikan ketegangan dan keanjalan dermis kulit sementara menghasilkan kesan pelembap yang unggul.

Keputusan Terbukti!
  • 100% mengalami pengurangan garisan halus dan kedutan
  • 85% mengalami pembaikan dalam kelicinan kulit
  • 78% mengalami peningkatan kepada kelembapan kulit
  • 69% melihat tompok gelap dan warna kulit menjadi semakin cerah
Apa yang terkandung di dalam El Marino yang menjadikannya begitu mujarab?
El Marino memenangi anugerah Readers Choice Award 2013, Best Antioxidant Innovation Dan Top Innovation di Perancis. Kehebatan El Marino diakui di seluruh dunia.
TESTIMONI EL MARINO DI KALANGAN ARTIS

LAGI TESTIMONI ELMARINO

Jom sama-sama kita cantik dan anggun macam mereka !!! 
Hubungi saya 013-2191301 untuk mendapat package istimewa dan free gift .

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Wow Murah Nyer !!! Blog Design by Ipietoon