KINGTON ISOTONIK MERAWAT KANAK-KANAK AUTISM, ADHD, DOWN SYNDROME.Berita baik untuk para ibubapa yang mempunyai anak-anak atau bayi yang mengidap penyakit Autisme, ADHD, Dyslexia, Down Syndrome, bayi pramatang,, kecacatan bayi dalam kandungan dan sealiran dengannya.

Menurut Dr Roy Dittmann, penulis buku Brighton, beliau percaya yang kanak-kanak mengalami autisme kerana kekurangan mineral dalam badan.


Setiap kanak-kanak dilahirkan berbeza. Kekurangan mineral boleh menjejaskan kesihatan. Mineral adalah perlu bagi pengangkutan oksigen, metabolisme tenaga, pertumbuhan dan perlindungan sel dan saraf.

KINGTON menghadam, menyerap serta menggunakan ­nutrien daripada makanan. Ia juga berupaya mengembalikan kembali mineral kepada badan dan ­menambah baik persekitaran epigenetik.

Kepekatan mineral yang tinggi dalam KINGTON meng­galakkan penghantaran 83 jenis mineral dalam sistem saraf pusat untuk mengekalkan minda sihat dan aktif.

Menurut Dr Roy, KINGTON mengandungi enzim hidup, faktor sampingan serta sinergi yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran.

Mineral seperti kumprum, kalsium,magnesium, besi dan kalium boleh membantu mengurangkan kemurungan."
Kajian Sains membuktikan bahawa KINGTON mampu memulihkan sel-sel badan yang rosak dan membina semula sel-sel yang lebih sihat agar semua organ tubuh dapat berfungi secara normal.Perubahan ketara dapat dilihat setelah bayi dan kanak-kanak tersebut diberi KINGTON untuk suatu jangka masa.

Ada banyak kes dimana wanita hamil yang mendapat tahu bahawa bayi yang dikandung mengalami gejala down syndrome, telah mengambil KINGTON dan apabila melahirkan anak didapati bayi beliau normal Alhamdulillah.

KINGTON juga berjaya memulihkan pesakit denggi, denggi berdarah, chikungunya, H1N1 dan deman viral yang lain.Banyak pesakit denggi pulih sepenuhnya selepas dua hari pengambilan KINGTON.

Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat produk.

TESTIMONI KINGTONCara Pengambilan Kington


LAIN-LAIN KEBAIKAN KINGTON


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Wow Murah Nyer !!! Blog Design by Ipietoon