Dapatkan LIVEXTRA untuk merawat penyakit jantung tanpa menjalani pembedahan.
ELKEN LIVEXTRA ialah satu rumusan ekslusif yang mampu mengelakkan anda daripada menjalani pembedahan angioplasti atau by-pass.

LIVEXTRA adalah supplement SEMULAJADI dan SELAMAT yang dapat MENGATASI MASALAH JANTUNG DAN SALURAN DARAH MENGECIL ATAU TERSUMBAT dengan
sangat cepat dan jantung dapat berfungsi secara normal.


Sebarang pertanyaan hubungi/whatsapp saya noora 013-2191301


Jom kita tengok klip video ni....


Cuba baca perkongsian En Mohd Nor, salah seorang pesakit jantung yang berjaya pulih selepas mengambil Livextra!!


Livextra dirumus khas untuk

1. Saluran darah
LIVEXtra menyediakan sumber penghasilan Nitrik Oksida (NO), membantu saluran darah lebih fleksibel dan elastik supaya tekanan darah yang tinggi dapat dikurangkan.

2. Jantung
LIVEXtra boleh membantu meningkatkan tenaga sel dan aktiviti. Melindungi daripada kerosakan radikal bebas

3. Darah
Dengan LIVEXtra, lipid, kolesterol dan homosistein dalam darah yang menyebabkan penebalan darah boleh dielakkan atau dikurangkan. LiveXtra juga bertindak sebagai antioksidan yang kuat untuk mengurangkan kerosakan radikal bebas kepada saluran darah.


Apa Istimewanya Livextra ni

LIVEXtra adalah satu formulasi menyeluruh dengan rumusan berpaten oleh pemenang Nobel, Profesor Dr. Ferid Murad untuk kesihatan kardio-serebrovaskular. Ia mengandungi :
  • L-Arginine [Farmasi (tulen) Gred] memainkan peranan penting dalam pembahagian sel, penyembuhan luka, mengeluarkan ammonia dari badan, fungsi imun, dan pelepasan hormon. Tubuh badan menggunakan arginina untuk menghasilkan nitrik oksida, yang melegakan saluran darah. Ia telah digunakan di kebanyakan pusat rawatan kesihatan untuk merawat penyakit jantung seperti kegagalan jantung, claudication, mati pucuk, kegagalan fungsi seksual wanita, dan cystitis. 

  • Probiotik Co-enzim Q-10 (CoQ10) [Paten 6867024 & 6806069] dalam LIVEXtra adalah antioksidan yang paling kuat (20 kali aktiviti antioksidan yang lebih). Ia menggalakkan tenaga sel dan mengekalkan 3 kali lebih lama dalam badan. 

  • Asid folik, Vitamin B6 & B12 formula yang sangat istimewa untuk mengawal tahap darah homocysteine, dan mencegah kerosakan pada saluran darah. 

  • Asid folik & Metafolin [Paten 5,997,915 & 6,254,904] juga membantu untuk mengurangkan risiko tekanan darah tinggi dengan mengurangkan tekanan darah. 

  • Vitamin E & Beta-Karotena membantu mencegah atau melambatkan penyakit jantung koronari dengan menghadkan oleh pengoksidaan LDL-kolesterol. 


Macam nilah LIVEXTRA bekerja untuk merawat jantung kita.....
Mari kita ikuti penerangan lanjut macamana sistem jantung kita berfungsi........

#Sistem Kardio-serebrovaskular terdiri daripada otak, jantung dan saluran darah.

#Fungsi utamanya adalah untuk menghantar oksigen, nutrien, air dan hormon ke 60 trilion sel di dalam tubuh kita.

#Ia juga mengangkut sisa metabolik ke paru-paru, buah pinggang dan hati untuk disingkirkan. Semua proses ini adalah bergantung kepada sistem peredaran yang sihat dan efisien.

#Akibat daripada sistem peredaran yang tidak sihat disebabkan oleh sebarang kegagalan fungsi yang berlaku di sekitar otak atau sistem saraf pusat, jantung dan saluran darah akan menyebabkan penyakit kardio-serebrovaskular yang boleh membawa maut seperti penyakit jantung koronari, strok, tekanan darah tinggi dan aterosklerosis. Selain itu, ia juga membawa kesan yang memburukkan kepada bahagian badan yang lain.Oleh itu sangat penting bagi kita untuk mempunyai peredaran darah yang sihat kerana ia adalah berkaitan dengan :

#Jantung yang sihat supaya ia boleh mengepam darah dengan sempurna,
#Saluran darah adalah lentur, kenyal dan tidak tersumbat, dan
#Darah tidak pekat. TESTIMONI LIVEXTRA


Dr Adawiyah adalah seorang doktor yang bertugas di Hospital Selayang. Ayah beliau merupakan pesakit kencing manis dan darah tinggi. Selain daripada itu, pihak Institut Jantung Negara (IJN) telah mendapati ayah beliau menghidap sakit jantung dan hanya 28% daripada jantung beliau yang berfungsi kerana sebahagian besar salur darah telah tersumbat!

Disebabkan keengganan ayah beliau untuk dibedah, dia telah diberi ELKEN LIVEXTRA untuk diminum, 2 sachet sehari.

3 minggu kemudian, ayah beliau yang sebelum ini mengadu sakit dada dan tidak mampu naik turun tangga, kini boleh memandu kereta dari Temerloh ke Jasin untuk melawat Dr AdawiyahLagi Testimoni


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Wow Murah Nyer !!! Blog Design by Ipietoon